Buradasınız : Ana Sayfa // E-ticaret, Haber // Web’in Geleceği ve E-Ticaret” konferansı

Web’in Geleceği ve E-Ticaret” konferansı

Klasik ticaret yöntemlerinin yerini yavaş yavaş sanal ortamda yapılan her türlü ürün ve bilgi alışverişi almaya başladı.Bu doğrultuda birçok şirket sanal ortamda kendilerine düşen paydan yararlanmak için yatırımlar yaptı.Fiziksel mağazalar yavaş yavaş yerini sanal mağazalara bırakarak, maliyetleri düşürüp ürünlerini daha uygun fiyatlara satmalarını sağladı.3.Dalga ekonomisinin ticari boyutunda bu gelişmeler yaşanırken bilgi alanında da büyük adımlar atılmaya başlandı.

Aynı zamanda sosyal medyanın önemi artarak daha fazla kitlelere ulaşmak ve iletişimi arttırmak öncelik haline geldi.İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi E-Ticaret Kulüpleri liderliğinde gerçekleşen ve birçok üniversitede kurulum aşamasında olan ”E-Ticaret Kulüpleri” projesi hızlı bir şekilde ilerlemekte.”Gençler E-Ticaret’e Atılıyor! 2010” Konferansı ile başlangıçta çok iyi bir duruş sergileyen e-ticaret kulüpleri, daha büyük organizasyonlarla isimlerin çokça bahsedileceğe benziyor.

Türkiye’de belirli üniversitelerde yüksekokul olarak okutulmakta olan ‘E-Ticaret’ bölümü akademik olarak ihtiyaca cevap vermemekte ve müfredatların güncelliği tartışılmaktadır.Birçok üniversitede bölüm kapatıldı ve dersleri ilgili bölümlere dağıtıldı.Bu yüzden ‘E-Ticaret Kulüpleri” nin üniversitedeki varlığı daha büyük önem arzetmektedir.Beykent Üniversitesi E-Ticaret Kulübü ile organizasyonlarına ”Web’in Geleceği ve E-Ticaret” Konferansı ile devam eden kulüpler , konu itibariyle e-ticareti belli kriterlerde ele alarak konunun uzmanı ve başarı hikayeleriyle internet ortamında hatrı sayılır cirolara sahip firmaların yetkili isimleri bilgilerini yeni nesil ticaret sistemini değerli katılımcılarla paylaşacaklar.Konferans bir gün sürecek ve yaklaşık 6 saatte tamamlanacak.Konu itibariyle; sosyal medya önemi,webin geleceği,dropshipping sistemi,e-broker olmak, e-ticaret arkaplan çözümleri, pazarlama yöntemleri, yazılım ve grafik altyapıları, e-ticaretin geleceği konularını içermektedir.Diğer organizasyonlar gibi verimli ve bir o kadar da keyifli bir konferans sizleri beklemekte.E-Ticaret dünün hayali, bugünün ihtiyacıdır.

Web’in Geleceği ve E-Ticaret Konferansı, konusunda teknik ve bağımsız düzenlenen bir konferanstır.

Süpriz Hediyeler
Konferans sonunda yapılacak olan çekilişle 2500 TL değerinde e-ticaret paketleri verilecektir.

Web’in Geleceği ve E-Ticaret
26 Şubat 2011 / Cumartesi / 10.00
Beykent Üniversitesi / Ayazağa Kampüsü / Konferans Salonu
Online Kayıt : www.webingelecegi.com
Taksim AKM önünden ve Beykent Üniversitesi Beylikdüzü Kampüsünden servisler kaldırılacaktır.

Konferansın Yapılacağı Ayazağa Kampüsüne;
- 41 AT – Ayazağa Köyü – Cevizlibağ
- 41 E – Ayazağa Köyü – Kabataş otobüsleri
- Taksim – 4. Levent Metro Hattı sonrası 4. Levent Metro çıkışından kalkan Ayazağa Köyü dolmuşlarıyla ulaşabilirsiniz.

Konuşmacılar
Ufuk TARHAN – M-Gen Gelecek Planlama Merkezi Başkanı
Serkan ÇADIRCI – YorkTrade Eğitim & Danışmanlık E-Ticaret Bölüm Başkanı
Ozan TATAR – Gittigidiyor.com Pazarlama ve Marka Yöneticisi
Mesut MERT – Microsoft Dynamics Teknoloji Danışmanı
Boran GÖKBULUT – BilgeAdam Yazılım Bölüm Başkan Yrd.
Doğa SOM – BilgeAdam Web&Grafik Bölüm Başkanı
Melih ÖDEMİŞ – Yemeksepeti.com Kurucu Ortağı

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,



Yorum Yapın

 
Copyright © 2008 Elektronik Ticaret : E-ticaret : Eticaret.Tüm hakları saklıdır.
--- E-ticaret ---
By ENE D Jnk. TÇ WD.